Sitä nämä viime päivät ovat olleet. Vaikka väsyttää, flunssaa pukkaa päälle ja oikea silmäluomi on jostain käsittämättömästä syystä turvonnut lähes kaksinkertaiseksi normaalista koostaan, mieli liitelee jossain seitsemännen taivaan tienoilla. Painovoima saattaa pitää jalat maassa mutta päätä ei sitten millään.

Alkuviikon muistan rämpineeni eteenpäin vain sen ajatuksen voimin, että keskiviikkoillasta eteenpäin on mukavaa touhua kivojen ihmisten kanssa joka illalle. Hyvä fiilis sai tosin alkunsa jo keskiviikkoaamuna, surullisenkuuluisalla "ravintolasimulaatio"-kurssilla. Edellisellä viikolla meidän ryhmän lafka otti persnettoa niin että tuntuu. Tällä kertaa ei ainoastaan tehty voittoa vaan tehtiin reilusti! Ja ostettiin tytäryhtiöksi hotelli, joka meidän päätöstemme ansiosta menestyi paremmin kuin yhdenkään muun ryhmän majoituslaitos! Vaikkei sillä pitänyt mitään väliä ollakaan niin lämmittäähän se mieltä. Pikku hiukkasen :) Illalla vielä Manboyn keikka eli hyvää musiikkia vielä paremmassa seurassa.

Torstaina sitten jännitettiin oikein virallisessa kisastudiossa Meijän poikien menestystä MTV:n Awardseissa ja niinhän siinä kävi että voitto tuli! Lordi eat your heart out! Kisastudiossa kilistelimme musiikkiteemaisesti Sibelius-kuohuvalla, kilinä tosin oli muovilaseilla hieman vaimeata. Hassua miten otettu voi olla toisten ihmisten saavutuksista, asioista joista ei voi itselleen ottaa mitään kunniaa. Niin vain oli sydän pakahtua ylpeydestä kun pojat kävelivät palkintoaan hakemaan. MEIJÄN pojat.

Näissä tunnelmissa perjantain keikka pressa-klubilla olikin sitten taas tajuttoman hieno. Ihan turha yrittää keksiä enää lisää ylistyssanoja kun ei mikään tunnu riittävän. Keikat vain ovat parhautta, piste. Jatkotkin saatiin aikaiseksi, pitihän sitä nyt poikien voittoa vähän juhlia. Enkä ainakaan mitään ottanu. Ihan raittiusseuran bileet tällä kertaa. Uskokoon ken tahtoo... Hillittömän hauskaa kuitenkin oli, yhdestä ylitakertuvasta keski-ikäisestä rouvashenkilöstä huolimatta, tai ehkä jopa osittain hänen ansiostaan, saatiinpahan ainakin monet naurut. Terveisiä vaan "Kaarinalle"!

Eilinen päivä menikin sitten keikan ja jatkojen purkupalaverissa irkissä, tohkeiltiin myös aika huolella yhden ihanan ihmisen hyvääkin parempaa uutista, mutta ei siitä vielä sen enempää. On se vaan kivaa.