Tiia onnistui sitten eilen minut hienoisella suostuttelulla houkuttelemaan mukaan blogaajien tapaamiseen jouluisen baareilun merkeissä. Pikku hiukkasen jännitti ja vähän ehkä pelottikin näin untuvikkona tunkea mukaan. Jotenkin sellainen tunne kuin olisin kuokkavieraana tunkemassa toisten bileisiin, puolittain odotin jonkun huomaavan että hei, ethän sä ole mikään oikea blogaaja, mitäs hittoa täällä teet. Älkää kysykö miksi minulla on vielä parin kuukauden kirjoittelunkin jälkeen tunne etten ole oikea blogaaja, että olen salaa leikkimässä isojen lasten hiekkalaatikolla.

Vaan turhaan pelkäsin. Suunnattiin ensin Tiian kanssa Kallioon aloittelemaan iltaa Cistan ja Lostiksen kanssa ja siitä sitten Punavuoreen varsinaiseen miittiin. Tällä kertaa kuskin raskas vastuu painoi hartioitani joten baareilu oli cokis- ja vesipainotteista, mutta hauskaa oli silti. Saatiinpa jopa suuri cokisdebatti aikaiseksi Tiian ja Kuraattorin kanssa, aika yksimielisiä oltiin. Terveisiä molemmille: ilman jäitä, aina ja ikuisesti! Kiitokset mukanaolleille lämpimästä vastaanotosta ja mukavasta seurasta, saatan jopa uskaltaa uudemmankin kerran blogimiittiin. :) Linkkikimara osanottajista löytyy Kriisin raportista, lukekaa sieltä kert olen laiska.

Nyt täytyy rientää, seuraavat bileet nimittäin odottavat jo. Nämä ovatkin sitten ne Pikkujoulut, hillittömän hurjat bakkanaalit, jotka jättävät kaikki muut juhlat varjoonsa ja joiden humalatilaa muistellaan tulevina vuosina kaiholla ja kauhulla... Tai sitten vain kälätetään tyttöjen kanssa hiprakassa ja nauretaan itsemme kipeiksi! Ei huono vaihtoehto sekään :D