Hmmm, jaa että tällaiselta näyttää tämä vuosi. So far so good. Opiskelusta kun on lomaa vielä viikko jäljellä ja töitäkin on vähänlaisesti niin lupsakkaastihan 2007 on lähtenyt käyntiin. Edellisestä keikasta on kohta kuukausi ja vieroitusoireet sen mukaiset, mutta niihinkin on onneksi luvassa helpotusta kohtuullisen pian. Helmikuu ei voi tulla tarpeeksi pian.

Melkein-lomalla ollessa jää mukavasti aikaa tutustua pelien ihmeellisen maailmaan. Sitten 8-bittisen aidon ja alkuperäisen Nintendon ei pelikoneita ole tähän talouteen kannettu, tietokoneellakin pelaaminen on jäänyt pasianssin, miinaharavan ja aapelin palikkapelien varaan. Mutta kun useampikin kaveri tai kaverin veli on paremmin syventynyt tähän tieteenlajiin niin minä pääsen ikään kuin siivellä kokeilemaan kaikkea kivaa. Jouluna jo testattiin uuden vuoden hitiksi myöhemmin osoittautunutta Guitar Hero II -peliä, muovisen kitaran rämpyttäminen on yllättävän hauskaa ja herättää sisäisen rokkistaran hiljaisemmassakin tyypissä.

Vaan se Maailman Paras Keksintö on kuitenkin Nintendon uusi Wii-konsoli, jossa pelejä ohjataan huitomalla ohjainkapulaa suuntaan jos toiseenkin. Kuulostaako tyhmältä? Väärin. Se on hillittömän hauskaa ja hikistä puuhaa :D Parin peli-illan jälkeen suosikeiksi nousivat keilaaminen ja tennis, eniten hilpeyttä herätti tosin lehmäratsastus. Ihan oma lukunsa ja taiteenlajinsa on sitten se pelissä käytettävien hahmojen luominen, joka muuten herätti vielä enemmän hilpeyttä kuin lehmäratsastus. En tiedä voiko nauruun kuolla, mutta eilen hahmotalkoissa se oli kyllä lähellä.

Ihan itse kunnostauduin pelien hankinnassa sen verran että Sims2 löysi vihdoin ja viimein tiensä koneelleni. Pikaisen (=muutama tunti) tutustumisen jälkeen voin sanoa että tiedossa on unettomia öitä ja sosiaalisen elämän hupenemista...