Harvinaisen epämiellyttävä päivä on takana. Arkistoinnissa tämä kuuluu ehdottomasti sinne "olisinpa jäänyt aamulla peiton alle" -kansioon. Vaan niin kuin jokaisessa pilvessä on hopeareunus (vai kulta? suomi ja englanti sekaisin), tälläkin päivällä on parempi ilta.

Kun maailma murjoo pesismailalla, auttaa keskittyminen niihin pieniin asioihin. Isoja ehtii miettiä sitten joskus, sitten kun ne eivät tunnu ihan niin ylitsepääsemättömän isoilta. Musiikki on aina hyvä vaihtoehto melkein mille tahansa muulle, tänään on soinut aika moneen kertaan Fall Out Boyn biisi Thnks fr th Mmrs. Bändin muu tuotanto kuulostaa vielä hieman vieraalta, mutta tämä nimenomainen hengentuote kolahti ja kovaa. Lisäplussaa nimestä :D Nimim. Itsekin vähän vokaaleita poistellut.

Televisio on toinen loistava pakokeino isolta pahalta maailmalta. Subtv:n kosahduksen takia päivän Frendit-annos jäi tosin saamatta (olen PÖYRISTYNYT), mutta Nelosen uutuus Ruma Betty oli kaikessa höpsöydessään lupaavalta vaikuttava uusi tuttavuus. Hömppä mikä hömppä, mutta minä pidän hömpästä.

Näillä mennään ja ehkä huomenna on parempi päivä.