Minulla oli viime viikonlopulle suunnitelma. Se oli hieno suunnitelma, joka piti sisällään kaksi päivää neljän seinän sisällä, aikaiset nukkumaanmenot, unta n. 12h yössä, päivät pyjama päällä, epätoivoista yritystä löytää kadonnut koti jostain kaaoksen keskeltä sekä tuntitolkulla sohvaan juurtumista ja telkkarin tuijottamista periaatteella aivot narikkaan.

Perjantaina lähdettiin Tiian kanssa baariin.

Lopputulosta ei liene vaikea arvata. Kalliossa Iltakoulu, sieltä Aussie Bariin (eikä vieläkään tiedetä miksi sinne...) ja vielä pikkutunneilla Baker'siin. Kotiin puoli neljän aikaan yöllä, unta puoleenpäivään asti, krapulaista haahuilua, parin tunnin päikkärit ja ilta telkkarin ääressä. Pikkutunneilla nukkumaan ja sunnuntaina unta iltapäivään. Ilta jumittamista koneen ääressä ja ahdistusta siitä että taas on sunnuntai-ilta ja aamulla pitää herätä töihin.

Vaan kun en oikein katuakaan osaa, oli meinaan taas sen verran hulvaton ilta. Sarppa ystävineen liittyi seuraan Aussie Barissa ja myöhemmin vielä Janne ja Lekolas sekalaisen sakin kera. Virvoitusjuomiakaan en kovin paljoa kitannut, rättiväsyneenä riittää vähempikin ja fiilis on kuin tuhannen tuiskeessa, hyvällä tavalla.

Ensi viikonloppuna siivoan ja pysyn poissa baareista. Älkääkä naurako siellä.