Käytiin sitten laivalla. Peruukkeja ja ripsejä, kuumia tsiksejä (sehän rimmas!). Vodkaa ja appelsiinimehua lasissa, lattialla ja laukussa. Happoradio eli Kultaiset Ykköset ja eturivi. Iilimatoja ja muita hahmoja. Sellainen reissu että saattaisin tulevaisuudessa harkita jopa vapaaehtoisesti laivalle lähtemistä ja se on paljon se.

Lauantaina ajettiin laivalta Turusta Helsinkiin ja suoraan baariin. Kultalevyjuhlat Rytmissä, mainio bändi Mollyssa ja väijyvä ihmiskastike Baker'sissä. Kotiin aamuviideltä omalla autolla hillittömän hauskan illan jälkeen, oli hyvä muistaa että baarissa voi pitää kivaa selvinpäinkin.

Yllättäen viikon teema tuon rääkin jälkeen onkin sitten ollut kooma. Tänään nukuin komeasti pommiin, onneksi vain parikymmentä minuuttia ja ehdin sentään töihin ajoissa. Töitä alkaa riittää taas niin että päivät menevät vauhdilla, mikä on hyvä sillä helmikuu ei voi tulla tarpeeksi nopeasti. Seuraava kuukausi polkaistaan käyntiin komeasti Shinedownin keikalla ja sen jälkeen helmikuu on keikkailijalle yhtä juhlaa. Happoradio ja Phoenix Effect molemmat kahteen kertaan, Ghostsonics, James Blunt ja The Script. Ja sokerina kaiken päällä Cousin Bill viikon Mollyssa!

Ilmainen mainos: Phoenix Effectin levy ilmestyy 18.2., käykää ostamassa heti! Tai tilatkaa jo ennakkoon täältä. Janne on paras!