14 tunnin yöunien jälkeen päivä alkaa kovin hitaasti. Positiivista on ehkä se, että sitä on varsinkin näin talvisaikaan kovin vähän jäljellä...

Sain kuitenkin alkuillasta raahattua itseni Tiialle, tarkoituksena katsoa pari jaksoa HBO:n uutuussarjaa True Blood. Sitä on niin moni hehkuttanut ja kun kerran vampyyreja on niin pitihän se tarkistaa. Kotiin päästyäni pistin välittömästi seuraavat jaksot lataukseen. Koukussa oltiin koko porukka ensimmäisen jakson jälkeen, tosin Janna arveli että pääosan esittäjällä saattoi olla jotain tekemistä asian kanssa. En usko, kyllä sen täytyi johtua vain vangitsevasta dialogista, vakuuttavasta näyttelijäntyöstä ja jännittävistä juonenkäänteistä.

Telkkarista elokuviin, hilpaisimme vielä Twilight-elokuvan myöhäisnäytökseen. Jossain vaiheessa ihmeteltiin yhteen ääneen miksi olemme menossa katsomaan sitä uudestaan, mutta leffa yllättikin positiivisesti olemalla toisella kerralla parempi! Olkoonkin että nuoret näyttelijät ovat ajoittain ehkä hiukkasen epäluontevia eikä kirjaan kannata kauheasti verrata (kert kirja on vaan niin HYVÄ), kokonaisuudessaan se toimii ihan kivasti. Ja se baseball-kohtaus on aina vaan loistava.